Et tilbud du ikke kan afslå?

Mange af os har hørt udtrykket “down-sizing”. Down-sizing i selskaber har taget det vejafgift på den amerikanske arbejdstager. Mange mennesker, spænder i alder fra deres sene 40s til begyndelsen af 60 ‘ erne, står over for meget vanskelige beslutninger.
Disse midaldrende, midterste ledere opfordres til at overveje “efterløn.” Tilbud fra deres arbejdsgivere kan variere fra lukrative til sølle, men beslutningerne er vanskeligt i næsten alle tilfælde. Lad os gennemgå nogle af de faktorer at overveje, når de evaluerer en af disse “tilbud du ikke kan afslå.”
Der er to niveauer af bekymring, der skal løses. Først, skal du overveje de følelsesmæssige aspekter af en tidlig pensionering beslutning. Det er muligt, faktisk sandsynligt, at du aldrig overvejet at gå på Pension i dag. For mange mennesker, især dem i deres 40s og tidlige 50 ‘ erne, er pensionering stadig en diset mål, langt væk i fremtiden. De kan ikke have nogen tanker om, hvad de vil gøre i pensionering, om de vil søge anden beskæftigelse eller nogen af et utal af andre spørgsmål.
Tilbud om førtidspensionering kan påvirke dem, der vælger at bo i virksomheden. Vil de have de samme, forhåbentlig positive følelser mod deres arbejdsgivere og tilsynsførende? Førtidspensionering programmer er ofte anlagt af virksomheder gennemgår stressende og usikre tider. Opholder sig i nærheden af kan synes næsten så vanskeligt som forlader. Du kan være ude af stand eller uvillige til at træffe finansielle beslutninger, indtil disse følelsesmæssige og psykologiske spørgsmål står.
Andre niveauet for bekymring er finansiel. Selvfølgelig, du har to valg: gør jeg ophold, eller går jeg? Hvis du vælger at bo, hvad er den finansielle sundhed i virksomheden? Bør du tage pengene og køre? Hvis du bor, hvad er udsigterne for karriere kampagner og lønstigninger? Vil bo blot udsætte en uundgåelig karriere forandring, under måske mindre fordelagtige omstændigheder? Selvfølgelig er forlader også behæftet med usikkerhed. Hvis du agter at forfølge en anden holdning, har mange eksperter foreslået, at din job søgning vil sidst ca. én måned for hver $10.000 i erstatning betalt af den tidligere arbejdsgiver. Mange førtidspensionister blive iværksættere, så udsigterne til en ny virksomhed og behov for startkapital skal tages i betragtning.
Når evaluere af pensionering tilbyde sig, er der også en bred vifte af potentielle faldgruber. Health insurance er et stort problem for mange, så finde ud af om du vil fortsætte med at være omfattet. Arbejdsgivere med ydelsesbaserede pensionsordninger kan yde ekstra års service eller antager førtidspensionister er ældre end deres faktiske alder med henblik på computing deres fordel. Arbejdsgiveren kan også tilbyde nogle ekstra fordele for at klare medarbejderen over indtil alder 62, når de kan begynde at indsamle Social sikring.
Skattespørgsmål også spiller ind. Mange særlige bestemmelser kan finde anvendelse. Eksempelvis videresende dem, der blev født før 1936 kan kvalificere sig til at bruge 10-årige gennemsnit. Dem, der er 55 eller ældre, når de modtager deres pensionering plan distribution er ikke underlagt 10% straf. Hvis du vælger at fortsætte undtagelsen praktisk talt lige betaling til 10% sanktion, fortsætte betalingerne i de længere på fem år eller drejning 59-1/2 år.
Denne korte artikel er naturligvis ingen erstatning for en nøje overvejelse af alle fordelene og ulemper ved dette spørgsmål i lyset af dit unikke personlige omstændigheder. Før gennemførelsen nogen betydelige skattemæssige eller finansielle planlægning strategi, kontakte dine finansielle planner, advokat eller skat rådgiver som passende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.