Kredit reparation selskaber og kredit rådgivning

Lad os være krystalklart lige op foran. Betalende nogen til at “løse” din kredit er spild af din tid og penge, da de negative problemer, der er midlertidigt fjernet fra filen vises kun igen igen i et par måneder.
Vær forsigtig med kredit reparation scams.
De fleste “kredit reparation” virksomheder virkelig hjælpe ikke. I virkeligheden, kan du forbedre din kredit mere effektivt på din egen. Ved hjælp af kredit reparation selskaber, kan du også åbne dig op til identitetstyveri, uønsket e-mail og direct mail. Beskyt dig selv; ikke nogensinde deler dine personlige oplysninger med fremmede eller give afkald på deres ret til at håndtere din egen finansielle anliggender, som du finder passende.
Et andet vigtigt punkt: kredit rådgivere kun lover at få dig ud af gælden, ikke til at forbedre dit kredit. Nogle virksomheder vil have du sende dem en check hver måned, hvoraf de er meningen for at betale dine kreditorer for dig. Dog nogle kredit rådgivere vil ofte betale dine regninger sent, hvilket betyder, at din kredit rapport snart bliver fyldt med “over 30 dages forsinkelse” notationer og din kredit score dråber endnu lavere, end det blev.
“Gæld forhandlere,” forklædt som non-profit organisationer, kan ødelægge dit kredit endnu, rådgive dig ikke til at betale dit kreditkort regninger på alle. De opkræver også upfront gebyrer, vedligeholdelsesgebyrer og månedlige gebyrer, som formodes at være placeret i en “trust” konto. Så, efter mange måneder er gået, gæld forhandlerne endelig overbevise kreditorer for at nøjes med færre penge end var skyldige, gør jeres en “uerholdelige konto.”
Taktikken ikke kun ruiner dit kredit, på grund af mange “over 90 dages forsinkelse” bemærkninger og samlinger notationer, men alle de penge, du angiveligt gemte–der var faktisk penge du skylder–vil blive betragtet som indkomst af IRS! Med andre ord, hvis du skylder $20.000 og bosatte sig på $12.000, vil du være forpligtet til at liste $8.000 forskellen som en indtægt!
Kredit reparation selskaber lover at hjælpe rydde op din kredit problemer. De skriver breve til kredit-bureauer, hvorefter forskellige anførte oplysninger er falske, så agenturerne vil fjerne disse oplysninger, mens de undersøger din konto. I løbet af denne tid sender kredit reparation selskab dig en ren kredit rapport, hvorved du det falske indtryk, at du nu har god kredit. Men når du har betalt off kredit reparation selskab, vil du opdage, at alle de negative elementer vil snart igen på din rapport.
Husk: kun ukorrekte elementer skal fjernes fra din kredit rapport, hvis de er bevist for at være falsk. Hvis de sorte mærker på din kredit rapport er korrekte, kan ingen få dem fjernet, uanset hvad kredit reparation virksomheder kan forsøge at fortælle dig. Arbejde med samlere til at fjerne negative bemærkninger er muligt, men det er en anden artikel.
Nogle kredit reparation agenturer kan sikkert gøre et velrenommeret job at fjerne elementer, der er virkelig forkert, såsom: elementer efter en konkurs, der burde have været fjernet, dobbelt elementer, børns poster på forældres rapporter og betalt off elementer, der stadig viser forfaldne. Nogle mennesker kan virkelig bare ikke lide beskæftiger sig med slags ting, så et velrenommeret kredit restaurering selskab kan hjælpe med disse problemer.
Hvis du søger legitime finansielle hjælp til at købe en bolig, er det bedste sted at vende til et pant mægler. De er dem, der kan tilbyde dig den bedste gratis rådgivning til bilæggelse af kreditkort tvister og problemer, så når du befinder dig i vanskeligheder, kan du overveje at bruge et pant mægler som din kredit rådgiver.
(c) Copyright 2004, Jeanette J. Fisher. Alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.