Millionær rigdom bygning – reducere gælden og opretholde din rigdom

Jeg er så heldig at have en fremragende finansielle planner, der igen arbejder med en fremragende team af finansielle specialister. Disse specialister gennemgå alle aspekter af kapital, herunder skatter, forsikring, opsparing og budgettering. De har en bred vifte af kunder fra den gennemsnitlige Joe til Multi-millionærer. At vide, om jeg bruger mere end jeg tjener er sandsynligvis den enkleste og bedste råd han har nogensinde givet mig. Her er denne strategi plus et par andre for at reducere gælden og leve et liv med mindre stress og større frihed.
Er du bruger mere end du tjener?
Er det ikke utroligt nemt at have penge “på mystisk vis flyde væk” hver måned ved køb du blot “glemte”? Vi ved, vi har månedlige regninger, men en person er nødt til at leve, eh? Er du bange for at tilføje op disse kreditkort Køb hver måned? Og derefter måneder blive år, og pengene fortsætter med at “flyde væk.” Hvis du virkelig tænker over det, er at holde styr på dine penge let. Alt det kræver er papir og blyant. Én kolonne for gæld og én kolonne for indkomst; tilføje dem op hver måned, subtrahere forskellen og se hvis du tilbringer mere end du tjener. Når du tydeligt se dine udgifter vaner på papir, kan du ikke længere skjule for dem. Dette er langt det vigtigste skridt mod gældssanering og skabelse af velstand. At være helt ærlig med dig selv er det første afgørende skridt mod indarbejde positive økonomiske forandringer i dit liv. Er du bruger mere end du tjener? Kreditkort fik fat i dig?
Forstå hvordan følelsesmæssig intelligens og dine værdier kan befri dig for skøre abe hjerne.
Hvor mange gange har du uskyldigt gik ind i en butik og fandt en million grunde til hvorfor det er okay at købe noget? Det er sidste gang, jeg vil købe dette. Min kreditkort balance er lav; Det er okay. Jeg elsker det, og det er til salg! Jeg gør ikke dette for mig, jeg gør det for dem. Hey, har jeg nogle ekstra kontanter! Vi har alle disse følelser og tanker løbe gennem vores hoveder på noget tidspunkt. Real millionærer med solide finanser indse, at bruge penge på ting ikke købe varig lykke. På kort sigt er det behageligt, men økonomisk katastrofale. Så næste gang du har udgifter fejlen, tage et øjeblik at blot sætter pris på alt, hvad du har. Opskrivning er en kraftfulde følelser og en fantastisk kerneværdi. Værdsætte din familie, venner, sundhed, vil natur og de simple glæder i livet gøre dig klar over, at udgifterne ikke vil købe lykke. Brug din følelsesmæssige intelligens. Gøre påskønnelse en kerneværdi. Real millionærer respekterer dollaren men placere påskønnelse, taknemmelighed, familie og venner før alt andet. Du sandsynligvis behøver ikke at købe det.
Hold på din egen virkelighed. Ikke give efter for annoncørerne.
I denne informationsalderen er vi løbende overfaldet med reklame billeder forsøger at overbevise os om at købe, og købe. Større, bedre og hurtigere. Vi vil se mere vellykket. Vi ser kendisser bruger deres navne til at sælge næsten alt. Tiger Woods forhæng selv i Nike fra top til tå da Nike forsøger at overbevise os om, at det er en groovy og respektfuld virksomhed. Vi begynder at respektere Nike fordi Tiger Woods bruger dem. Tiger har solgt sit image. Bruger min dyrebare rock sange til at sælge biler, computere og enhver anden forbrugsvare virkelig forarger mig. Hvem, Led Zeppelin, Aerosmith og The Rolling Stones gøre det og har solgt. Dørene har ikke (helt). Reklamebilleder og musik er virkelighed. Succes er ikke om spændende rock sange og få alt, hvad du ønsker. Det handler ikke om at ligne Tiger. Tilbring din tid på hvad er virkelig vigtigt for dig og ikke på hvad annoncørerne fortælle dig. Luk tv og få udendørs. Tag en vandretur i skoven. Beundre den smukke himmel. Livet kan være magisk til tider. Nogle gange er det de simple glæder, der er den mest givende.
Bemærk: Selvom de tilladt en sang til at blive brugt i 70’s, her hvad trommeslager Densmore fra dørene sagde for nylig bliver tilbudt millioner for at bruge deres musik til Apple og Cadillac reklame. Fra LAtimes…
“Mennesker mistede deres mødom til denne musik, fik høj for første gang til denne musik,” Densmore sagde. “Jeg har haft folk sige børn døde i Vietnam lytter til denne musik, andre mennesker siger de kender nogen, der ikke begå selvmord på grund af denne musik… På scenen, når vi spillede disse sange, følte de mystiske og magiske. Det er ikke til leje.”
Lad os opsummere:
1. tage aktion i dag for at bruge mindre end du tjener. Det vil reducere stress og frigive disse sjækler af gæld.
2. dine følelser og tanker kan let gøre dig tilbringe mere. Brug værdsættelse eller taknemmelighed at indse, hvad er virkelig vigtigt i livet.
3. Lad ikke annoncører gøre din virkelighed. Din virkelighed og tro skal have meget lidt at gøre med snazzy rock sange og reklame.
Overvej denne artikel til din hjemmeside, blog eller ezine. Tilladelse til at genoptrykke hvis by-line forbliver intakt og links er aktiveret på internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.