Sådan slipper du af med mørke rande under dine øjne

Der er mange måder at fjerne mørke rande under øjnene på. Selvom mange af disse retsmidler ikke er effektive, har de deres fordele. At sove på din side er en måde at reducere puffiness på. Dette er en af de mest effektive måder at reducere puffiness og mørke rande på. Du kan også bruge en speciel pude eller en jaderulle. Uanset hvilken metode du bruger, er solcreme afgørende.

Kokosolie kan også bruges til at målrette mod mørke rande. Kokosolie har mange anvendelsesmuligheder, og det er fantastisk til at berolige huden. For at se synlige resultater skal du massere det under øjnene i 30 sekunder sleepzone. Retinoider er en anden god mulighed. De reducerer forekomsten af aldring og misfarvning ved at øge celleomsætningen. Undgå at bruge retinoider på huden, da de kan tørre det ud. Glem ikke at drikke kaffe

Et andet godt middel er kolde teposer. De beroliger ikke kun de anstrengte kapillærer under øjnene, men har også antiinflammatoriske og beroligende egenskaber. En tepose kan bruges som en kold komprimering til at hjælpe din hud omkring dine øjne. Du skal blot placere teposen i køleskabet i 30 minutter og derefter påføre den på dit øjenområde. Det skal stå på i ca. 10 minutter, før du skyller det med varmt vand.

Du kan få brug for en kosmetisk procedure, hvis du ikke er i stand til at fjerne mørke rande under øjnene ved hjælp af over-the-counter øjenlågsbehandlinger og cremer. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Investeringen vil betale sig. Du kan gøre en betydelig forskel i dit udseende. Du vil se en forskel i dine øjne med en lille indsats og hårdt arbejde.

Hvis du ikke lider af en underliggende hudtilstand, kan en hudlæge hjælpe. En hudlæge vil anbefale et produkt, der strammer huden omkring dit underøjeområde. En Fraxel-laser er en anden ikke-invasiv mulighed for hudstramning. Agurkskiver kan også være nyttige. Selvom hver persons effektivitet vil variere, kan disse behandlinger have en varig effekt.

Mange mennesker finder ud af, at påføring af kolde kompresser på underøjeområdet reducerer udseendet under øjet poser. Brug en kold komprimering til at reducere mørke rande. Det bør dog kun bruges i 20 minutter. Den kolde komprimeringsmaske skal rengøres regelmæssigt. Agurker kan også bruges til at lave kolde kompresser. Denne behandling kan reducere puffiness og hjælpe dig med at se yngre ud.

En anden mulighed for at behandle mørke rande under øjnene er kemiske skræl. Disse skræl omfatter retinsyre og glykolsyre. Du kan også finde skræl, der indeholder salicylsyre og mælkesyre. Hyperpigmentering kan også behandles med lasere. Kemiske skræl kan være meget smertefulde. Før du beslutter dig for at gennemgå nogen af disse behandlinger, skal du kontakte din hudlæge.