Starte en virksomhed – hvordan du får alt på din liste gjort!

Med alle de pres, der kommer med opstart af en ny virksomhed er det nemt at få overvældet. Som mange mennesker står over for er en lang liste over opgaver, der skal behandles. Holde dig selv og din organiseret virksomhed kan være en høj opgave med alt, hvad du har at ansigt. Det ser ud, når du starter en virksomhed, som du har 1000 ting at gøre, men at du er til fods i mudder. Det synes at tage så lang tid at få alt gjort. Nøglen er at bevare overblikket og gå gennem din liste med lethed. Lyder umuligt? Det er Jamen ikke, lad mig vise dig.

Den vigtigste del af starte en ny virksomhed er ikke at få i en panik med ansvar og indsats, du bliver nødt til at sætte ud af at få det op og køre. Tro mig, uanset hvad er på din liste du kan gøre det. Det er bare et spørgsmål om tid og hvad du kan få lavet først. Nu tage en dyb indånding og slappe af dit sind. Jeg har tænkt mig at gøre dette så smertefri som muligt for dig.

Okay, gå lad os. Det første skridt er at opdele din liste i mindre lister. Hver liste vil tillade dig at identificere, hvad der skal gøres for at få din virksomhed kørende samt hvornår de kan nås. Så du vil ønsker at tage din vigtigste liste og oprette tre mindre lister, som er:

Kort liste

Medium liste

Lang liste

Vi starter med den korte liste. Denne liste indeholder alt, hvad der kan blive taget hånd om lige nu (ja, lige nu. Så ikke sætte det). Som bestilling af forbrugsstoffer, opsætning af dit kontor, at få en ny telefon linje ect… Det er alt, hvad der kan gøres uden noget hindrer det. Et eksempel på dette er hvis du forsøgte at oprette deres kontor men har ikke plads til den. Så at få pladsen til din nye office ville gå på din liste. Det ville være de første skridt at tage.

Nu hvor du har regnet ud, ville næste linje for dette være opsætning af dit kontor. Så er trin et er at finde plads og trin til at sætte det op. Dette ville gå på din næste liste, som er listen”Medium”. Dette er alt, hvad der kan ske efter den korte liste er taget sig af. Nogle ting på din liste kan være “Køb programmer til ny computer”, men hvis du ikke har en ny computer, du bliver nødt til at vente indtil få en, så dette ville gå på din liste.

Næste ville være din “lang liste”. Der er ting, der kan kun ske, når du er næsten klar til at gå. Et eksempel på dette ville være “Reklame for Grand opening”. Dette vil ikke være muligt indtil du 1. finde plads til dit kontor (som er på din liste) 2. Oprette dit kontor (som er på listen over medium) så endelig 3. Reklamere for grand åbning (fordi alt er sat op og klar til).

Dividere din opgaver som dette vil spare dig tid, men også hjælpe dig med at få tingene gjort uden at få overvældet. Også må ikke være bange for at bevæge sig langs hver liste. Så selvom du har opgaver at udføre på listen, en, men der er nogle opgaver, kan du nu fuldføre på listen to. Vær ikke bange for at arbejde på begge af disse liste i løbet af dagen, selvom du ikke har afsluttet alle opgaver fra listen, en endnu.

En anden vigtig del er, at når du er færdig med en opgave at sørge for at dobbelt-tjekke det for at se, at du gjorde alt korrekt. Derefter kryds det fra din liste har så du ikke waiste tid arbejder på noget du allerede gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.