Tips til når garderoben skal opdateres

Din garderobe indeholder sikkert bunkevis af tøj af forskellig art – tøj til forskellige årstider, tøj du bruger, tøj du ikke bruger, nyt tøj, gammelt tøj, retro-tøj, moderne tøj. Et af de største problemer med tøj er, at det relativt hurtigt når dets mindst-holdbar-til-dato. Det kan enten være fordi, det bliver slidt op, eller fordi det ikke rigtigt er moderne mere – eller blot fordi det bliver smidt bagerst i brugbarhedsrækken. At erstatte store dele af din garderobe kan hurtigt blive et større projekt og derfor kan det være godt at have en plan og herunder kan du læse tips, der kan hjælpe dig med den plan.

Tips, der kan hjælpe din udskiftning af tøj

  • Hvis du har akut brug for meget nyt tøj, kan det betyde et større, pludseligt beløb. Her kan et lån hjælpe dig med det pludselige beløb. Lån nemt uden sikkerhed og få hurtigt råd til alt det tøj, du skal bruge. Hav dog penge tilovers bagefter, så renterne kan betales.
  • Hav styr på, hvad der er moderne nu, og hvad der findes af tidløse designs i øjeblikket. Du kan hurtigt komme til at fortryde det, hvis du kun køber hypermoderne tøj, som eventuelt hurtigt bliver ”gammelt”. Lav gerne en garderobe, der er en blanding mellem det moderne og det tidløse.
  • Tænk over, hvad de kommende måneder bringer af vejr, arrangementer og oplevelser. Hvis det snart bliver vinter, skal du købe meget varmt tøj. Hvis du har mange arrangementer i den fine ende, skal du måske købe en del fint tøj. Hvis du f.eks. skal på en lang ferie, kan du købe ind til netop det.
  • Køb ikke kun det, der interesserer dig lige nu. Hvis du er stor fan af sort lige nu og køber ene sort tøj, skaber du problemer for fremtidige dig.